Winkel interieur montage

Het interieur is vaak het visitekaartje van de winkel.

element 2
Winkel interieur montage
Over ons

Over Winkel interieur montage

Een uitnodigende en vernieuwende winkel zorgt ervoor dat klanten binnen komen en blijven. Wij beseffen heel goed wat onze rol als winkel interieur montage bedrijf hierin is. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van stellingen, klantgeleidingen, toonbanken en reclame-uitingen.

  1. Ons doel van een goede winkelinterieur montage is om de winkel een aantrekkelijke, functionele en comfortabele omgeving te bieden voor klanten en medewerkers.
  2. Ons professionele montage service zorgt ervoor dat de montage veilig, efficiënt en snel wordt uitgevoerd.
  3. Een goed uitgevoerde winkelinterieur montage kan bijdragen aan de merkidentiteit van de winkel en klanten aantrekken en behouden.
element 3
Winkelinrichting-Den_Bosch-6

Winkelinrichting

Onze experts zijn bedreven in diverse taken, zoals het verplaatsen van meubels en het bouwen van rekken en planken. Ze zijn zeer bekwaam en voeren hun werkzaamheden met precisie uit. Dankzij onze uitgebreide ervaring, aanpasbaarheid en oog voor details, kunnen we garanderen dat onze winkelinrichtingen een functionele indeling, sfeer en beleving hebben die naadloos op elkaar aansluiten.

  • Winkelinterieur montage omvat het installeren en monteren van meubels, schappen, bewegwijzering en andere elementen van een winkel.
  • Winkelinterieur montage kan ook aanvullende diensten omvatten, zoals het demonteren en verwijderen van oude interieurelementen en het uitvoeren van reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop. Wij verzorgen bij iedere opdracht dat de producten netjes en stofvrij worden opgeleverd, verpakkingsmateriaal en overig afval gaat mee retour.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé partner voor u waarop u kunt bouwen.

 
element 1
interieur montage - project montage - 3
Onze monteurs

Onze monteurs

Bij ons werken deskundige monteurs die allemaal een VCA certificaat en een VOG hebben. Het is voor ons van groot belang dat onze monteurs er verzorgd uitzien en dat ze voldoende expertise hebben om uw project tot uw tevredenheid uit te voeren.

0

+

Jaren ervaring
0

+

Medewerkers
0
Succesvolle projecten
Onze diensten

Bekijk onze diensten

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Interieur montage

Wij voeren projecten uit voor meubelleveranciers. Of het nu gaat om het plaatsen en/of inhuizen van (kantoor)meubilair of voor complete interieurprojecten, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.31.13
Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Meubel montage

Van aanlevering tot bezorging en montage, Van Tilburg Interieurmontage neemt u alle zorgen uit handen.

element 1
Contact ons

Neem vandaag contact op met ons

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een opdracht doorgeven of offerte aanvragen, vul dan de contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.