Welkom bij Van Tilburg Interieurmontage

Wij zijn een jong en dynamisch montagebedrijf uit Geldrop dat interieurmontage verricht voor bedrijven en particulieren.

Voor diverse opdrachtgevers op het gebied van kantoormeubilair en winkelmeubilair verrichten wij de montage van het gehele interieur. Van het inhuizen van de meubels tot aan de oplevering aan de eindgebruiker,

Voor diverse opdrachtgevers op het gebied van kantoormeubilair en winkelmeubilair verrichten wij de montage van het gehele interieur. Van het inhuizen van de meubels tot aan de oplevering aan de eindgebruiker, projectmontage.

Voor keukenleveranciers, interieurbouwers en woonwinkels verzorgen wij de keukenmontage of de montage van alle  meubels en woonaccessoires.

Tevens bieden wij ook onze diensten aan vanuit ons warehouse waar wij al uw producten kunnen opslaan. In onze werkplaats kunnen wij ook voor-monteren, waardoor de tijd dat wij op locatie werken aanzienlijk wordt verkort. Tevens bieden wij ook orderbeheer en assemblage. Ook kunnen wij zorgdragen voor het transport.

Vanwege de corona maatregelingen zijn steeds meer mensen gedwongen om vanuit huis te werken. Van Tilburg Interieurmontage kan ook ingezet worden voor het installeren van thuiswerkplekken en Covid-19 schermen op kantoor of in winkels.

Onze organisatie kenmerkt zich door haar flexibiliteit en deskundigheid. Het snel in kunnen spelen op de wensen van de klant vraagt vaak om flexibiliteit en de kunde om effectief te kunnen plannen. Naast deze kenmerken is het leveren van kwalitatief goed werk het belangrijkste uitgangspunt voor ons. Daarvoor hebben wij professionele medewerkers in dienst die ook VCA-gecertificeerd zijn. Zij kennen de specifieke eisen van onze opdrachtgevers en werken met de beste gereedschappen om ieder interieur op een professionele wijze te monteren.