Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt

element 2
c036c662 9ba0 48f8 8d5f c86a695e65e8
Over ons

Over Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt. Voor onze opdrachtgevers zijn we dagelijks op pad om diverse meubels te monteren en te plaatsen. In ons warehouse zorgen wij ervoor dat alle projectorders worden samengesteld zodat alles op de juiste manier getransporteerd kan worden. Onze opdrachten variëren van de levering van een enkele werkplek tot aan de grootste totaalprojecten.

  1. Wij hebben jarenlange ervaring in de projectmontage en inrichting, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan en u kunt verzekeren dat u een uitstekend resultaat krijgt.
  2. Onze specialisten hebben de kennis en expertise om een breed scala aan projecten aan te pakken en de beste oplossingen te bieden voor uw specifieke behoeften en wensen.

Montage

De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het lezen van technische tekeningen en situatie plattegronden. Desgewenst sluiten wij aan bij besprekingen van de werkvoorbereiders van onze opdrachtgevers. Het dragen van bedrijfskleding van onze opdrachtgevers behoort ook tot de mogelijkheden.

element 3
20211118 152619
element 1
interieur montage - project montage - 3
Onze monteurs

Onze monteurs

Bij ons werken deskundige monteurs die allemaal een VCA certificaat en een VOG hebben. Het is voor ons van groot belang dat onze monteurs er verzorgd uitzien en dat ze voldoende expertise hebben om uw project tot uw tevredenheid uit te voeren.

0

+

Jaren ervaring
0

+

Medewerkers​
0

%

Succesvolle projecten
Onze diensten

Bekijk onze diensten

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Interieur montage

Wij voeren projecten uit voor meubelleveranciers. Of het nu gaat om het plaatsen en/of inhuizen van (kantoor)meubilair of voor complete interieurprojecten, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.31.13
Meubel bezorging

We beschikken over de juiste materialen en benodigdheden en weten precies hoe elk meubel het beste kan worden vervoerd. Elk meubelstuk behandelen wij met hetzelfde respect.

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Meubel montage

Van aanlevering tot bezorging en montage, Van Tilburg Interieurmontage neemt u alle zorgen uit handen.

element 1
Contact ons

Neem vandaag contact op met ons

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een opdracht doorgeven of offerte aanvragen, vul dan de contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.