Monteur buitendienst, Montage medewerker

Heb jij enige kennis en ervaring met het monteren van meubelen en interieur inrichting? En ben jij op zoek naar een baan met afwissel

element 4
monteur buitendiensr

Montage medewerker

Heb jij enige kennis en ervaring van het monteren van meubelen en interieur inrichting? En ben jij op zoek naar een baan met afwisselende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een jong en dynamisch montagebedrijf uit Geldrop dat interieurmontage verricht voor bedrijven. Van Tilburg Interieurmontage biedt verschillende soorten diensten aan. Veel van die voorkomende diensten zijn het leveren van meubelen en het monteren daarvan bij de klant. Voornamelijk is dit grootschalig voor bedrijven zoals gehele kantoorpanden. Montageprojecten vinden plaats in kantoren, hotels, cruiseschepen, winkels, kapsalons, e.d.

Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega’s gericht op onze meubel montage en levering. Meubelen worden geleverd worden bij bedrijven met name kantoorpanden. De klussen zijn dus erg divers en worden door het gehele land verricht.  Wij zorgen dat je het juiste gereedschap meekrijgt, zodat de meubelen vakkundig in elkaar gezet kunnen worden.

Functie-eisen
Wat mag je van Van Tilburg interieurmontage verwachten
Past deze vacature bij jou en ga jij graag bij ons aan de slag? Stuur dan je motivatie en CV op naar info@vantilburgmontage.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Bel dan gerust naar +31(0)40-2096006

MAAK EEN AFSPRAAK

Klaar om de trekker over te halen? Vraag vandaag nog een offerte aan.