Interieur montage

Wij voeren projecten uit voor meubelleveranciers. Of het nu gaat om het plaatsen en/of inhuizen van (kantoor)meubilair of voor completen interieurprojecten, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

element 2
20210416 132623 kopie 2 2
Over ons

Over Interieur montage

Wij voeren projecten uit voor meubelleveranciers. Of het nu gaat om het plaatsen van kasten, bureaus, thuiswerkplekken of langlopende projecten, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

U krijgt altijd de garantie dat u over ervaren en vakkundige mensen kunt beschikken. Wij hebben de beschikking over het juiste gereedschap en technieken voor elk project. We maken zelf géén interieurs, maar hebben wel een team van ervaren professionele monteurs voor u klaar staan als u overweegt om de montage uit te besteden. We voelen ons als een vis in het water in de meubel en interieur branche waar het draait om snelheid, kwaliteit en efficiëntie.

 

element 3
vt

Onze interieur montage service biedt verschillende voordelen:

Wij zijn een professionele en ervaren team van experts die gespecialiseerd zijn in het installeren en monteren van verschillende elementen in uw interieur.

  • Wij hebben jarenlange ervaring in de montage en installatie van interieur elementen, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan.
  • Onze specialisten hebben de kennis en expertise om elke uitdaging aan te gaan en de beste oplossingen te bieden voor uw interieur montage behoeften.
  • Wij werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat elk element correct wordt gemonteerd, waardoor de veiligheid en stabiliteit van uw interieur wordt gegarandeerd.
  • Wij bieden een flexibele service die kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften, waardoor u de controle heeft over het proces.
  • Onze service omvat ook aanvullende diensten, zoals het demonteren en verwijderen van oude interieurelementen, het uitvoeren van reparaties of onderhoudswerkzaamheden en het verplaatsen van elementen naar een nieuwe locatie

 

Onze medewerkers zijn flexibel en professioneel. U krijgt één aanspreekpunt voor uw project. Korte communicatielijnen zijn belangrijk om snelheid, kwaliteit en efficiëntie te kunnen garanderen.

element 1
interieur montage - project montage - 3
Onze monteurs

Onze monteurs

Bij ons werken deskundige monteurs die allemaal een VCA certificaat en een VOG hebben. Het is voor ons van groot belang dat onze monteurs er verzorgd uitzien en dat ze voldoende expertise hebben om uw project tot uw tevredenheid uit te voeren.

0

+

Jaren ervaring
0

+

Medewerkers​
0

%

Succesvolle projecten
Onze diensten

Bekijk onze diensten

Schermafbeelding 2024 05 28 081604
Meubel bezorging

We beschikken over de juiste materialen en benodigdheden en weten precies hoe elk meubel het beste kan worden vervoerd. Elk meubelstuk behandelen wij met hetzelfde respect.

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.31.13
Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Meubel montage

Van aanlevering tot bezorging en montage, Van Tilburg Interieurmontage neemt u alle zorgen uit handen.

element 1
Contact ons

Neem vandaag contact op met ons

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een opdracht doorgeven of offerte aanvragen, vul dan de contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.