Inhuizing/verhuizing

Wij hebben alles in huis om zowel een interne als externe verhuizing in goede banen te leiden.

WhatsApp Image 2024 05 28 at 08.06.55
Over ons

Over Inhuizing/verhuizing

De nieuwe locatie is gevonden maar hoe komt al uw meubilair veilig en snel over? Door onze ervaring met al het meubilair voor de zakelijke markt zorgen wij dat het meubilair kundig wordt gedemonteerd, daarna gereed wordt gemaakt voor transport, om vervolgens na het transport op de nieuwe locatie weer gemonteerd te worden.

  1. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van zakelijke klanten, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan en u kunt verzekeren dat u een uitstekend resultaat krijgt.
  2. Onze specialisten hebben de kennis en expertise om een breed scala aan verhuizingen aan te pakken en de beste oplossingen te bieden voor uw specifieke behoeften en wensen.
element 3
IMG 4933

Onze Inhuizing/verhuizing service biedt verschillende voordelen:

Een goede voorbereiding is van cruciaal belang voor een succesvolle inhuizing/verhuizing. Wij kunnen u al helpen bij de voorbereidingen voorafgaand aan de verhuizing. Onze professionele monteurs zijn beschikbaar om deel te nemen aan uw projectvergaderingen en hun kennis te delen om ervoor te zorgen dat de verhuizing soepel verloopt. Onze projectmanager is volledig op de hoogte van uw behoeften en houdt de planning nauwlettend in de gaten. Van Tilburg Interieurmontage zal u gedurende het hele proces begeleiden, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Wij hebben alles in huis om zowel een interne als externe verhuizing in goede banen te leiden.

Wij faciliteren zowel het transport als de voorafgaande aanlevering van projecten en goederen op onze locatie. Onze logistieke dienstverlening omvat het gebruik van bestel(bak)wagens tot aan vrachtwagens met groot volume. Binnen deze service nemen wij alle logistieke handelingen op ons, waaronder de in- en uitslag van leveringen, voorraadbeheer, en het verzamelen van orders. Wij streven ernaar om op een professionele en efficiënte wijze aan al uw logistieke behoeften te voldoen.

interieur montage - project montage - 3
Onze monteurs

Onze monteurs

Bij ons werken deskundige monteurs die allemaal een VCA – VOP certificaat en een VOG hebben. Het is voor ons van groot belang dat onze monteurs er verzorgd uitzien en dat ze voldoende expertise hebben om uw project tot uw tevredenheid uit te voeren.

0

+

Jaren ervaring
0

+

Projects Completed
0

%

Succesvolle projecten
Onze diensten

Bekijk onze diensten

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Interieur montage

Wij voeren projecten uit voor meubelleveranciers. Of het nu gaat om het plaatsen en/of inhuizen van (kantoor)meubilair of voor complete interieurprojecten, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.31.13
Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt

Scherm­afbeelding 2024 05 23 om 17.30.38
Meubel montage

Van aanlevering tot bezorging en montage, Van Tilburg Interieurmontage neemt u alle zorgen uit handen.

element 1
Contact ons

Neem vandaag contact op met ons

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een opdracht doorgeven of offerte aanvragen, vul dan de contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.