Projectmontage / Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in projectmontage. Wij monteren en plaatsen kantoormeubilair voor de zakelijke markt.
Voor onze opdrachtgevers zijn we dagelijks op pad om diverse meubels te monteren en te plaatsen. Op ons kantoor zorgen wij ervoor dat alle projectorders worden samengesteld zodat alles op de juiste manier getransporteerd kan worden. Onze opdrachten variëren van de levering van een enkele werkplek tot aan de grootste totaalprojecten.

Het te monteren meubilair kan worden aangeleverd in ons magazijn in Geldrop. Zo kunnen wij assembleren in onze werkplaats en kant en klare meubels plaatsen bij u op locatie. Uw klant kan weer snel aan het werk als het project wordt opgeleverd.

De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het lezen van technische tekeningen en situatie plattegronden. Desgewenst sluiten wij aan bij besprekingen van de werkvoorbereiders van onze opdrachtgevers. Het dragen van bedrijfskleding van onze opdrachtgevers behoort ook tot de mogelijkheden.

Elk project brengt telkens weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles correct en netjes gemonteerd en geïnstalleerd wordt.

Wij verzorgen bij iedere opdracht dat de producten netjes en stofvrij worden opgeleverd, verpakkingsmateriaal en overig afval wordt gescheiden en afgevoerd voor recycling.