Meubel montage

We werken veel voor meubelzaken, kapperketens en keukenzaken. Hier draait het voornamelijk van het monteren of demonteren van woon- en slaapkamerinterieurs of het inrichten van complete schoonheidssalons en het plaatsen van Keukens. Zo hebben wij ook veel ervaring met het plaatsen van ledikanten, inloopkasten, systeemkasten, thuiswerkplekken en vergadertafels.

Normaliter worden de meubels op locatie opgebouwd en afgesteld. Ook kunnen wij het meubilair voor monteren in onze werkplaats en kant en klare meubels plaatsen bij u op locatie. Het te monteren meubilair kan worden aangeleverd in ons magazijn in Geldrop. Wij verzorgen voor u de opslag en orderverwerking.

Voor onze opdrachtgevers zijn we dagelijks op pad om diverse meubels te monteren en plaatsen. Onze opdrachten variëren van de levering van een enkele stoel tot aan totaalprojecten.

De kwaliteit van het eindresultaat bij een meubel montage staat bij ons voorop. Wij verzorgen bij iedere opdracht dat de producten netjes en stofvrij worden opgeleverd, verpakkingsmateriaal en overig afval gaat mee retour.