Inhuizing/verhuizing

De nieuwe locatie is gevonden maar hoe komt al uw meubilair veilig en snel over? Door onze ervaring met al het meubilair voor de zakelijke markt zorgen wij dat het meubilair kundig wordt gedemonteerd, daarna gereed wordt gemaakt voor transport, om vervolgens na het transport op de nieuwe locatie weer gemonteerd te worden.

Om dit zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van verhuisdekens, verhuiskarren en verhuisbakken. Alle meubilair wordt vervolgens vervoerd met onze eigen verhuisbussen.

Essentieel voor het soepel laten verlopen van elke inhuizing/verhuizing is de voorbereiding. U kunt al een beroep ons doen in de voorbereiding voorafgaand aan de verhuizing. Wij sluiten graag aan bij jullie projectoverleg en delen onze kennis zodat de verhuizing goed zal verlopen. Onze projectmanager is volledig op de hoogte van uw wensen en van de planning welke hij nauwlettend in de gaten blijft houden. Van Tilburg - Interieurmontage begeleid u in het gehele traject. Op die manier kunnen onze opdrachtgevers zo snel mogelijk weer aan het werk!

Wij hebben alles in huis om zowel een interne als externe verhuizing in goede banen te leiden.