Keuken montage

Heeft u een keuken gekocht en wilt u hem laten monteren door een vakkundig bedrijf? Van Tilburg- Interieurmontage neemt deze klus voor u uit handen.

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van keukens voor de zakelijke en particuliere markt. De keukens worden geplaatst inclusief accessoires en keukenapparatuur. We plaatsen elk merk keuken. De montage is altijd inclusief gebruiksklaar aansluiten. Bent u benieuwd wat het monteren van een nieuwe keuken kost? Stuur ons dan een tekening van de opstelling van uw keuken, dan kunnen wij u een geheel verblijvende offerte sturen. Of u neemt contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Voor onze opdrachtgevers zijn we dagelijks op pad om diverse keukens te monteren en plaatsen.

De te leveren keuken kan worden aangeleverd in ons magazijn in Geldrop. Zo kunnen wij alvast voor assembleren in onze werkplaats daarna plaatsen bij u op locatie. Zo kunt u sneller weer in de keuken aan de gang als de locatie wordt opgeleverd.

De kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons voorop. Wij verzorgen bij iedere opdracht dat de producten netjes en stofvrij worden opgeleverd, verpakkingsmateriaal en overig afval gaat mee retour.